De Weert

Particulier

Sinds de jaren ’80 een betrouwbare partner.

De Weert Particulier

Als u een tuin gaat renoveren of aanpassen is het vaak nodig om (voorbereidend) grondwerk te doen. Daarbij wordt bijvoorbeeld bestaande beplanting, bestrating of houtwerk verwijderd. Daarnaast kan het zijn dat overtollig grond afgevoerd moet worden of bijvoorbeeld minder kwaliteit grond afgegraven en vervangen moet worden door nieuwe voedzame grond of ophoogzand (geel zand). Als u dan vervolgens een nieuwe oprit of een mooi egaal gazon wilt, kan er met laserprecisie de grond vlak gemaakt worden en bestraat of aangeplant worden.

Werkzaamheden

De Weert denkt altijd mee in oplossingen. Door jarenlange ervaring weet de Weert altijd een passende oplossing te vinden voor uw situatie. Via ons contactformulier kunt u uw probleem omschrijven en eventueel aanvullen met foto’s. De Weert belt u zo spoedig terug, en kan met behulp van uw beschrijving en foto’s direct aan een oplossing werken.

Wilt u een volledig project uitbesteden? Dan zorgt de Weert voor een juiste oplossing en de aanvulling van bijvoorbeeld een hovenier of een stratenmaker. Wilt u een project zelf uitvoeren, maar heeft u niet alle kennis of materialen in huis om het project volledig zelfstandig uit te voeren? De Weert helpt u zo ver als u zelf wilt, dus ook als u een deel zelf wilt uitvoeren.

Een tuin heeft zorg nodig, vooral als er veel begroeiing aanwezig is. Heeft de tuin tóch wat te weinig aandacht gehad of wilt u gewoonweg uw hele tuin omgooien? Dan kan de Weert deze leeghalen en (wanneer gewenst) al het snoeiafval en resterende grond afvoeren. Door een breed arsenaal aan machines kan zelfs op kleine, moeilijk bereikbare tuinen gewerkt worden.

Een extra oprit, of een nieuwe oprit bij uw nieuwbouwhuis? Bij de Weert zijn we zeer ervaren in het aanleggen van opritten. Hierbij wordt altijd zorgvuldig gekeken naar de wensen van de klant. Bekijk onze afgeronde projecten voor een aantal mooie voorbeelden. 

Een van de specialiteiten van de Weert is het plaatsen van betonnen keerwanden. Keerwanden zijn ideaal om abrupte hoogteverschillen stevig en stabiel te kunnen realiseren. Met behulp van onze laser worden de wanden super strak neergezet.

Wilt u uw tuin aanvullen met zwarte grond, of wilt u uw terras zelf aanstraten en heeft u geel (ophoog) zand nodig? Bij de Weert kunt u ook terecht voor de verkoop van zand en grond. Zo kunt u zelf aan de slag met uw project. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen vraag nu een vrijblijvende offerte op.

Afgeronde projecten

Voor natuurwerk, loonwerk en grondwerkzaamheden kunt u al sinds de jaren ’80 terecht bij familiebedrijf De Weert Ossendrecht. Al ruim 40 jaar een betrouwbare partner in de regio West-Brabant en Antwerpen.

Kijkt u rustig rond op onze website, en heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

Voorbereiding aanleg gazon

Ondergrond voorbereiden of oude gazon frezen Champignon mest inwerken (optioneel) Egaliseren

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Klik Hier

Onze klanten

Contactgegevens

De Weert Ossendrecht staat klaar om te helpen met al uw vragen of opmerkingen. Bel of mail ons via onderstaande contactgegevens en wij nemen z.s.m contact met u op.