De Weert

Natuur- & Grondwerk

Sinds de jaren ’80 een betrouwbare partner.

Particulier

Particulier

Zakelijk

Grondwerk

-

Natuurwerk

Natuurwerk en Grondwerk

Sinds de jaren ’80 is De Weert ook een betrouwbare partner op het gebied van natuur- en grondwerk. Door een ruim machinepark kan De Weert Natuur- en Grondwerk u helpen met grote maar ook kleine projecten. U kunt zowel zakelijk als particulier terecht.
 

Kijkt u rustig rond op onze website, heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op of vraag direct vrijblijvend informatie aan. 

Werkzaamheden

U kunt bij ons terecht voor onder andere de onderstaande diensten. 

Al jaren is de Weert betrokken bij verschillende vastgoedprojecten om de basis van deze gebouwen, de fundering, uit te graven. Maar u kunt ook als particulier terecht bij De Weert. Gaat u bijvoorbeeld een eigen huis bouwen of een aanbouw zetten? Dan kunnen wij voor u de fundering uitgraven.

Een extra oprit, of een nieuwe oprit bij uw nieuwbouwhuis? Bij De Weert zijn we zeer ervaren in het aanleggen van opritten. Hierbij wordt altijd zorgvuldig gekeken naar de wensen van de klant. Bekijk onze afgeronde projecten voor een aantal mooie voorbeelden.

Wij beschikken over een grote stapmolen (18 meter), waar 6 paarden tegelijk in kunnen stappen. Deze is zowel in de zomer als in de winter te gebruiken, doordat de bodem bestraat is.

Een tuin heeft zorg nodig, vooral als er veel begroeiing aanwezig is. Heeft de tuin tóch wat te weinig aandacht gehad of wilt u gewoonweg uw hele tuin omgooien? Dan kan de Weert deze leeghalen en (wanneer gewenst) al het snoeiafval en resterende grond afvoeren. Door een breed arsenaal aan machines kan zelfs op kleine, moeilijk bereikbare tuinen gewerkt worden.

Een van de specialiteiten van de Weert is het plaatsen van betonnen keerwanden. Keerwanden zijn ideaal om abrupte hoogteverschillen stevig en stabiel te kunnen realiseren. Na de nodige voorbereiding van de ondergrond zullen met behulp van de laser de wanden super strak worden neergezet. Wilt u uw werf stevig en snel verharden? Betonplaten zijn hiervoor een perfecte oplossing!

Geïnteresseerd? Informeer naar de mogelijkheden.

In opdracht van organisaties zoals van natuur organisaties voert de Weert verschillende bosbeheer projecten uit. Zo is De Weert nauw betrokken  bij de projecten van Natuurmonumenten, welke de natuur terugbrengen naar de authentieke staat van het natuurgebied. 

Daarnaast is staatsbosbeheer een vaste partner. De Weert wordt ingehuurd voor verschillende projecten, zoals het beheer van delen van de Kalmthoutse Heide.  

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via ons contact formulier, of neem direct contact met ons op.

Afgeronde projecten

Foto’s zeggen meer dan woorden. Bekijk de afgeronde projecten en krijg zo een beter beeld bij onze werkzaamheden.

Particulier grondwerk

Tuin leeghalen / Extreem snoeien

Particulier grondwerk

Keerwanden plaatsen / Oprit verlengen

Onze klanten

Contactgegevens

De Weert Ossendrecht staat klaar voor al uw vragen. Vraag meer informatie aan via ons contactformulier of neem contact op via onderstaande contactgegevens.