De Weert

Grondwerk

Sinds de jaren ’80 een betrouwbare partner.

De Weert Grondwerk

Voor bijna ieder grond-, weg- of bouwproject is grondverzet een van de eerste zaken die moeten gebeuren. De Weert Natuur- & Grondwerk is al 40 jaar een betrouwbare partner. Met behulp van een ruim eigen machinepark, waaronder trekkers, vrachtwagens, graafmachines met GPS- en lasertechniek kan ons professionele personeel secuur, efficiënt en op nauwkeurige wijze de grondverzet projecten uitvoeren. Denk hierbij aan het uitgraven van funderingen, riolering sleuven, egaliseren of het afvoeren van grond.  Maar ook het plaatsen van keerwanden en betonplaten.

Werkzaamheden

Al jaren is de Weert betrokken bij verschillende vastgoedprojecten om de basis van deze gebouwen, de fundering, uit te graven.

Net als de fundering uitgraven is het mogelijk om de Weert in te horen om sleuven te graven voor bijvoorbeeld riolering, nutsvoorziening en inspectie.

Een van de specialiteiten van de Weert is het plaatsen van betonnen keerwanden. De stevige keerwanden worden met laserprecisie neergezet. De keerwanden zijn ideaal om abrupte hoogteverschillen stevig en stabiel te kunnen realiseren.

Ook grond af- en aanvoer behoort tot de mogelijkheden bij de Weert. De uitgegraven grond van bijvoorbeeld een fundering kan door de Weert direct worden afgevoerd. 

Transport van bijvoorbeeld een grote stellage naar een coatingbedrijf is ook mogelijk. Met behulp van grote platte wagens kan de Weert uw project of onderdeel veilig van A naar B vervoeren.

De diversen sloopwerkzaamheden. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen vraag nu een vrijblijvende offerte op.

Afgeronde projecten

Foto’s zeggen meer dan woorden. Bekijk de afgeronde projecten en krijg zo een beter beeld bij onze werkzaamheden.

Particulier grondwerk

Tuin leeghalen / Extreem snoeien

Particulier grondwerk

Keerwanden plaatsen / Oprit verlengen

Onze klanten

Contactgegevens

De Weert Ossendrecht staat klaar om te helpen met al uw vragen of opmerkingen. Bel of mail ons via onderstaande contactgegevens en wij nemen z.s.m contact met u op.