De Weert

Asperges
& Aspergeplanten

Heerlijke asperges vers van de Brabantse Wal!

Asperges

Aspergeplanten

Loonwerk

De Weert Asperges & Aspergeplanten

De Weert Asperges is onderdeel van het familiebedrijf De Weert, welke al generaties lang asperges teelt. Na een aantal jaar enkel vee te houden heeft Ad de Weert in 1979 de asperges opnieuw geïntroduceerd in het bedrijf. Sindsdien streven we bij de Weert.
 
Sinds het bedrijf in 2016 weer is begonnen met het structureel opkweken van aspergeplanten en zich meer is gaan ontwikkelen in de nazorg van het aspergeseizoen, kan de Weert Asperges zeggen dat ze actief is in de gehele keten. De Weert Asperges is actief bezig met het uitbreiden van het afzetkanaal. De missie is dan ook om het bedrijf, en de Brabantse Wal Asperge, groter te maken en steeds verder uit te breiden.
 
De Asperges van De Weert zijn Europees Erkende “Brabantse Wal Asperges” welke een kenmerkende licht zilte en milde smaak hebben. Deze bijzondere asperges krijgen hun smaak door een combinatie van de bijzondere ondergrond van de Brabantse Wal, het verse bronwater vanuit de Kalmthoutse Heide en de zilte zeelucht die vanuit Zeeland over de Brabantse Wal waait.

Contactgegevens

Heeft u vragen over een van onze producten of diensten? Dan kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens