De Weert

Asperges
& Aspergeplanten

Heerlijke asperges vers van de Brabantse Wal

Asperges

Aspergeplanten

Loonwerk

De Weert Asperges

De Weert Asperges & Aspergeplanten is onderdeel van De Weert Ossendrecht. Het is een onderdeel van het familiebedrijf De Weert, welke al generaties lang asperges teelt. Na een pauze heeft Ad de Weert in 1979 de asperges opnieuw geïntroduceerd in het bedrijf. Sindsdien worden er elk seizoen asperges geteeld welke zo veel mogelijk direct aan de consument worden afgezet.
 
De asperges van De Weert zijn een begrip in de regio. De Weert Asperges & Aspergeplanten heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een speler die actief is in alle schakels van de keten. Sinds 2016 is het bedrijf weer begonnen met het structureel opkweken van aspergeplanten.
 
Sinds 2020 is De Weert Asperges actief bezig met het uitbreiden van het afzetkanaal. De
missie van De Weert Asperges is dan ook om het bedrijf en de Brabantse Wal Asperge steeds groter te maken en steeds verder uit te breiden door middel van directe afzet aan de klant. Zo is er sinds het seizoen 2021 een tweede verkooppunt geopend, in Heide (BE).
 
De Asperges van De Weert zijn Europees Erkende “Brabantse Wal Asperges” welke een
kenmerkende licht zilte en milde smaak hebben. Deze bijzondere asperges krijgen hun
smaak door een combinatie van de bijzondere ondergrond van de Brabantse Wal, het verse bronwater vanuit de Kalmthoutse Heide en de zilte zeelucht die vanuit Zeeland over de Brabantse Wal waait.

Contactgegevens

The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal.